PA FET A MA, AMB MASSA MARE I CUIT EN UN FORN DE LLENYA
ESDEVENIMENTS, NOTÍCIES I FOTOS
Recollint el Diploma de
Mestra Artesana Alimentària
(amb caràcter vitalici)
de mans del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Honorable
Sr. Jordi Ciureta.
Palau de Pedralbes
19 de novembre del 2015
“Samarreta de Coca d’Oli”
Imatge difosa a TV3
11 de setembre del 2016
Participació al
Mercat de la Terra
Sant Cugat del V.
juliol del 2017
Mercat de la Vinya
Ripollet
25 i 26 d’agost del 2018
Revista Cuina
setembre del 2018
Diari de Sabadell
suplement gastronòmic Nadalenc
15 i 16 de desembre del 2018
Participació al Mercat de la Vinya
Ripollet 23, 24 i 25 d’agost del 2019
18 i 19 de febrer del 2020