PA DE SÈGOL
El pa de sègol és un gran aliat pel nostre ben estar i per la nostra salut.
Elaborarem els nostres pans amb farina de sègol integral ecològica. Saber-ne més…
Farina de circuit curt, al mateix pagès que l’ha conreada i molta, ens la porta a casa.
Tan sols en obrir el sac, ja es percep el seu aroma peculiar i intens. Aroma que conserva un cop ha estat panificada.
La base de tots els nostres de pans de sègol és la mateixa:
Cap de feina: massa mare de sègol.
Principal ingredient: farina integral ecològica de sègol molta a la pedra.
Llarga fermentació i cocció a la sola del forn de llenya.

PA “ESSENCIAL FIBRA”
Els ingredients principals d’aquest pa, són:
– Farina de sègol integral ecològica
– Llavors de llinosa
– Llavors de “chia”
Tots tres són aliments amb un alt índex de fibra soluble i fibra insoluble, imprescindibles en una dieta saludable.
Aquesta elevada aportació de fibra, esdevé molt beneficiosa per:
– Combatre el restrenyiment:
Els mucílags que contenen, són fibra soluble que activa la funció intestinal. Capten aigua dels sucs gàstrics, s’inflen i formen un gel viscós que incrementa el volum de la femta i la fa més tova, a més de promoure el moviment peristàltic (moviment dels budells).
– Regular el colesterol:
La fibra soluble forma un gel que envolta el colesterol i impedeix que es fixi a les parets venoses, i la insoluble, arrossega part del colesterol i l’elimina per la femta.
– Equilibrar la diabetis:
Estabilitzant la glucosa en sang. Gràcies a la capacitat de frenar la rapidesa amb què el nostre cos transforma els carbohidrats en sucres simples i reduint-ne l’absorció.
PA NEGRE:
Elaborat amb: farina de sègol integral ecològica, massa mare de sègol, llevat natural, un toc de farina d’ordi maltejat, sal i aigua.
En resulta un pa potent, contundent i dens. D’aroma intens i profund. Tanmateix, és de fàcil digestió i molt saludable.


PA DE SÈGOL
Per tal d’aconseguir una molla més flonja i que en resulti un pa més mengívol, l’elaborem amb: farina de sègol integral ecològica, farina de blat ecològica (ambdues moltes a la pedra), massa mare de sègol, llevat natural, sal i aigua.