TOT TECA - FORN GOTÉS
PA VEGÀ

Sembla que ara es posen de moda els pans per a vegans i els pans de proteïna (de proteïna vegetal, evidentment).

I jo em pregunto: és que, per exemple, el pa de pagès no és un pa vegà?, o bé qualsevol pa integral o no, elaborat amb el cereal que més us agradi, no conté proteïnes?

 

Els bons pans s’elaboren amb: farina, massa mare, llevat natural, aigua i sal, sense afegir-hi millorants, ni greixos. És a dir, ja ho són de vegans i per descomptat aporten les proteïnes del cereal que s’ha emprat.

Continua llegint
KHORASAN

EL KHORASAN, UN BLAT ANTIC MOLT ENERGÈTIC.

El seu alt contingut de proteïnes (entre un 20% i un 40% més que el blat comú) i d‘hidrats de carboni complexos, fan que sigui un cereal especialment indicat per esportistes, estudiants, infants, persones grans i persones convalescents.

Continua llegint
PA DE SÈGOL

PA DE SÈGOL

El pa de sègol és un gran aliat pel nostre ben estar i per la nostra salut.

 

Elaborarem els nostres pans amb farina de sègol integral ecològica. Saber-ne més…

Farina de circuit curt, al mateix pagès que l’ha conreada i molta, ens la porta a casa.
Tan sols en obrir el sac, ja es percep el seu aroma peculiar i intens. Aroma que conserva un cop ha estat panificada.

 

La base de tots els nostres de pans de sègol és la mateixa:
Cap de feina: massa mare de sègol.
Principal ingredient: farina integral ecològica de sègol molta a la pedra.
Llarga fermentació i cocció a la sola del forn de llenya.

Continua llegint